sábado, 28 de junio de 2008

De camí a Santiago


Una de les coses que m’agradaria fer algun cop a la vida é
s el Camí de Santiago. He escoltat moltes experiències d’aquests “viatge” i totes són realment bones.

Tothom sap que és una experiència dura depenent del punt de sortida escollit però crec que val la pena el sacrifici. El recorregut compta amb deu camins diferents, però la ruta oficial i més coneguda és el Camí Francès que comença a Roncesvalles. Des d’aquesta població fins a Santiago de Compostela hi ha aproximadament 770 km.

Durant tots aquests km pots conèixer a gent de moltes nacionalitats diferents, descansar en pensions o cases particulars a on t’acullen generosament, gaudir dels increïbles paratges que vas trobant pas a pas i estar en contacte directe amb la natura.

Crec que el fet de arribar pel teu propi peu a un lloc tan especial com Santiago de Compostela i el gran sacrifici que comporta fer el camí et fa créixer com a persona i et dona la oportunitat de viure una experiència inoblidable.

Aquest “viatge” el podem fer amb Compostur, que ofereix peregrinacions per a grups, en bicicleta o a peu, que surten des de Lleó i Astorga, respectivament. Aquestes rutes compleixen el requisit mínim de quilòmetres exigit per l’Oficina del Peregrí. Es triga vuit dies i inclou allotjament, guia acompanyant, autocar de suport per portar l’equipatge, trasllat i sopars. Les properes dates de sortida són els dies 4 i 18 de Juliol.

Animo a tot el que pugui a viure aquesta experiència. Ja m’explicareu...

No hay comentarios: